Wednesday, August 22, 2012

sincere statement

Alhamdulilah..bilangan visitor semakin naik sikit berbanding dulu
dah berhabuk dah blog ak nie
maklumla sekarang twitter trending pulak...
kalau ad rase nk bertwitter dengan ak kat twitter carila
 @missalisya

tak sangka sungguh dah 2 tahun umor blog katak nie.,
sebenarnya banyak nak luahkan tapi ada sedikit kerisauan 
yelah sekarang nie kena jaga jugak hati orang..
kang terlebey bermasam muka pulak..

sekarang ak tengah cuti crisis politik..
almaklumla nak mengundi ad yang sacrificed untuk sume tu.
UNISEL?itulah tempat ak belajar..korang mesti taw kan macam-macam muslihat orang politik
ahh..lantaklah
bagi ak sebagai seorang student,ak pekakkan telinga, butakan mata ak nie
lagi-lagi ak ak student biasa je..bukannye MPP ke..
bagi ak politik nie penting,tp xpayahla sampai hancurkan hati kami sebagai seorang student yang belajar
tambahan malulah bila orang bercakap pasal UNISEL je .kalau baik--baik xpelah
ini..yang buruk..adoyaii
macammana kami nk belajar klu hari-hari ad je crisis..masuk paperla,internet apetah lg..
ak mohon sangat  tamat crisis sampai disini saje..ak penat dengar..
hanya mampu ketawa bila orang bercakap..

Insyaallah..kalau xde pape ak mula belajar 27 nie..hope xdela pape yang menyusahkan ak dengan kawan seperjuangan lagi..