Saturday, November 12, 2011

guys..the new me!!

halooooo..

sebenarnye ak bosan betul kalau cuti nie..
xde bende agaknye nk buat..
so tangan ni memang gediks sikit nk online je..
tegoklah blog baru saye!!saye nk nak bukak buku baru..
walaupun atok dah xde,rasa kehilangan tu memang ada
tapi Allah sayangkan atok lebey dari ak sayang atok..aku redhaaa..

pada dak serumah.. ak nk mintak maaf sangat2 ..
sepanjang aku kehilangan, ak memang malas nak bercakap
dengan korang..bukan sebab lain pun..
even kadang macam kita semua nampak awkward bila bersembang biasala tu..
ak memang xpandai nak entertain orang pun(ak gf baek seung jo plak)heheh

pada kawan yang sangat2 saya sayang CIK SITI ..dah lame kita xspend masa together-gether..jom kuar jom!

last sekali,pada mak dengan abah..adik nak berubah,jadi orang yang lebih baik dari dulu..xmenyusahkan mak dengan abah dah..

pada pembuat fitnah tu,terima kasih sebab tuan telah bunuh seorang lagi umat muhammad di muka bumi ni..

selain dari tu,walaupun ak taw xde sape yang baca blog ak nie,ak nk bagtaw jugakla walaupon ak x sefamous cik epal ,ben ashaari ke or elia ..ak xkisah yang penting blog nie medium ak luahkan perasaan suka duka ak..dan ak nk kawan -kawan ak taw yang ak xreti layan perasaan nie(kenkadang-kadang je).tu sebabnye ak malas nk fikir pasal cinta2 nie..@_@..tu je..

full stop
takde story dah..ape lagi pegilah blog orang len plak..hehehhe